21 December 2013

dari along untuk atam


bismillah

punye lah bizi sari dua nih sampaikan nak update blog pun tak nyempat. tapi tak kesah lah lambat ke cepat ke janji update.

siyes. entry kali ini special buat adek tersayang. si atam yang comey

dear atam.

pertama dan utama. alhamdulillah. tahniah atas keputusan pmr. tak dapat lurus A pun tak pe. along tak kesah yang tuh. janji along tahu yang atam dah usaha sehabes baek.

apeapepun along dah cukup tabik spring sebab dalam atam sebuk dup study atam tak pernah lupekan tanggungjawab atam sebagai anak.

ye along tahu. dalam masa atam kene urus rumah sebab atam anak yang paling besar yang ade kat umah kalau taem musim sekolah. dalam masa kene jage kedai sebab walid walidah maken bizi. dalam mase kene jalankan tanggungjawab dan amanah kat sekolah. dalam mase kene jage kesehatan atam sendiri. tapi atam maseh pandai ballancekan mase untuk study.

atam usaha bangun awal pagi untuk study. usaha curi mase untuk buat segale jenis latihan. usaha tanye along angah acik kalau ade ape ape yang tak faham. along dah cukup bangge dengan atam. bukan straight A tuh yang along tengok. tapi usaha atam tuh. takpe. jangan sedih sedih. SPM ade kan. tebus balek nanti. agpun along yakin atam mesti mampu sebab atam dah buktikan dulu kan. taem UPSR. 

atam mesti boleh punyer. atam kan adek along. adek along sumer boleh. eklaskan niat mase belajar. fi hifzillah :)

p/s : jangan jadi macam along. excited sangat rezat PMR. SPM ancuss T_T



6 comments:

  1. tahniah atam atas usehe sentiase :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah ..tahniah ye ^_^ untuk di masa akan datang semoga lebih baik dan teruskan hingga masuk u

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. terime kaseh. *wakil atam*

      Delete
  3. tahniah utk adik awk.. boleh tingkatkan lagi usaha lagi utk spm akan dtg.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terime kaseh. insyaAllah. nanti saya sampaikan ke dia :)

      Delete